Balansoar bebe

Comanda acum un carucior la BabyMall si primesti 5% reducere la urmatoarele comenzi pana la sfarsitul anului !

Balansoarul pentru bebelusi este printre cele mai bune metode de a-i distra pe cei mici si de a-i adormi prin miscarea de leganare. Modelul acestor balansoare iau de cele mai multe ori forma unor animalute sau a unor personaje animate care le fac placere micutilor. Varietatea de balansoare este ideala pentru alegerea unui balansoar potrivit cu preferintele piticului. ...

Balansoare de bebe pentru o leganare cu sporCopilasii, atat cei micuti, cat si cei mai marisori, adora sa se legene, pentru ca le ofera o doza de relaxare care ii linisteste si le ofera siguranta. De aceea, balansoarele pentru copii sunt cele mai bune calmante pentru cei mici si sunt in acelasi timp si foarte distractive pentru micutii care au energie si vor pur si simplu sa se joace, leganandu-se puternic.

Pentru ca un micut sa aiba curajul de a se urca pe un balansoar acesta trebuie sa aiba o forma de animalut dragut si colorat, lucru valabil in special in cazul copilasilor foarte mici, care sunt mai sensibili si se sperie de orice forma care nu le inspira incredere. Asadar, BabyMall a sesizat aceasta dorinta a micutilor si a introdus cele mai vioaie si colorate balansoare pentru copii, gata sa fie incalecate si leganate.

Balansoarele de bebe din gama de produse oferita de magazinul pentru copii BabyMall sunt la preturi ieftine si reduceri importante pentru foarte multe dintre tipurile de balansoare disponibile in oferta online. Iata care sunt principalele tipuri de balansoare care pot fi gasite in interfata virtuala a magazinului pentru copii BabyMall:

  • Animalute balansoar

  • Balansoare bebelusi

  • Sezlonguri

  • Balansoare din plastic


  • Cele mai multe, evident, sunt balansoarele sub forma de animalute, deoarece sunt foarte prietenoase, sunt foarte viu colorate si reprezinta o modalitate prin care cel mic poate incaleca pe un animalut asa cum a vazut la zoo. De asemenea, balansoarele pentru bebelusi sunt ideale pentru micutii aflati in primele luni de viata, care vor adormi linstiti in timp ce sunt leganati de mami sau tati. In functie de tipul de material, clientii pot alege balansoare din plastic sau balansoare din lemn, sau chiar sezlonguri, stiind ca toate balansoarele de bebe sunt ieftine la BabyMall, deci nu vor avea probleme sa il aleaga pe cel perfect pentru varsta si preferintele micutului.