Copilul este cel mai important membru al familiei, iar parintii fac nenumarate eforturi pentru a-l rasfata asa cum se cuvine! O bicicleta reprezinta fara doar si poate, o investitie pe care orice familie trebuie sa o realizeze pentru ca cel mic sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa! Consideram ca sportul este un element cheie in viata copilului dumneavoastra, tocmai de aceea va punem la dispozitie o ofera completa de biciclete care respecta cu rigurozitate toate preferintele si nevoile celor mici!


Bicicleta, primul prieten al copilului dumneavoastra!Chiar daca cel mic primeste un arsenal de jucarii, bicicleta va fi cu adevarat primul sau prieten. Timpul petrecut alaturi de accesoriul care ii va oferi plimbari de neuitat va fi perioada in care micutul se va dezvolta atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic sau emotional.Pentru copii, bicicletele reprezinta o maniera sanatoasa de a-si consuma in mod pozitiv energia si de a integra sportul in activitatile zilnice pe care le realizeaza! Consideram ca mersul pe bicicleta reprezinta pentru bebe o viata echilibrata si sanatoasa, tocmai de aceea sustinem parintii cu o gama variata de biciclete sigure pentru confortul si relaxarea sa!  • Biciclete cu pedale

  • Biciclete fara pedale

  • Biciclete pentru fetite

  • Biciclete pentru baieti

  • Biciclete cu personaje animate

  • Biciclete cu roti ajutatoare


Dorim sa aducem in discutie problema duratei de utilizare si astfel, sa ii asiguram pe toti parintii ca bicicletele de la BabyMall beneficiaza de cea mai buna calitate, cat si de cele mai avantajoase preturi! Puteti achizitiona online bicicletele preferate de cei mici, oferindu-le acestora oportunitatea de a da startul distractiei!Intrati in magazinul nostru online si invatati-l pe cel mic sa faca primii pasi pe bicicleta! Cu noi, shoppingul este usor, rapid si distractiv!