Carti de colorat

Cartile de colorat fac parte din copilaria oricarui prichindel, transformandu-i fiecare contur cu alb si negru intr-o frumoasa poveste plina de culori vesele. Cartile de colorat trebuie sa faca parte din universul oricarui copilas dornic sa invete culorile si sa isi dezvolte imaginatia. ...

Carti de colorat de la BabyMall pentru o pata de culoare in viata micutilorCat sunt mici, copiii adora cartile de colorate pe care le primesc de la mami si tati, pentru ca au posibilitatea de a colora povesti in felul lor si de a le oferi substanta tuturor formelor care par mult mai triste fara putin adaos cromatic. In afara de placerea micutilor de a colora, exista si un scop educativ in utilizarea cartilor de colorat de catre copiii de toate varstele, pentru ca astfel pot cunoaste mai multe despre lumea inconjuratoare si de culorile care o umplu.

Desigur, in cadrul procesului educational, prin cartile de colorat pot invata si numele culorilor si sa le asocieze cu lucruri care vor fi mereu astfel colorate, precum albastru pentru cer, galben pentru soare, verde pentru iarba, maro pentru garduri si rosu pentru foc. Asocierile acestea sunt cele mai importante, pentru ca prichindelul sa poata invata culorile si in acelasi timp sa se poata distra colorand tot felul de animale si de figurine care ii plac.

Magazinul online BabyMall doreste sa le ofere tuturor parintilor un motiv sa le achizitioneze cat mai multe astfel de carti de colorati micutilor de acasa, prin preturile ieftine ale acestor produse, precum si prin diversitatea modelelor de carti disponibile. Iata care sunt cateva dintre potentialele alegeri de carti de colorat pentru micutii curiosi:


  • Carti de colorat cu fructe si legume

  • Carti de colorat cu animale

  • Carti de colorat cu vehicule

  • Carti de colorat cu personaje animate

  • Carti de colorat si de lipit abtibilduriToate acestea pot fi gasite in magazinul online BabyMall la preturi avantajoase pentru orice buget disponibil si pentru copii de orice varsta. Varietatea de posibilitati pentru cartile de colorat pentru prichindei nu poate decat sa ii bucure pe toti micutii care doresc sa exploreze si sa coloreze lumea din jurul lor intr-un mod jucaus si educativ.