Carti de povesti

Universul copilariei ar fi cu siguranta mult mai trist fara minunatele carti cu povesti ravasitoare. Acestea ii trimit pe copii intr-o lume magica, plina de aventuri si de personaje indragite, in care binele invinge intotdeauna raul. ...

Carti de povesti ce nu trebuie sa lipseasca din copilaria niciunui micutCe ar fi lumea fara povesti? Daca ar fi sa luam in considerare opinia multor scriitori renumiti, lumea este facuta din si pentru povesti, pentru ca acesta este singurul mod in care multi simt ca traiesc cu adevarat si ca isi transmit povestea vietii mai departe. Dar cele mai importante povesti sunt cele pe care mami si tati le citesc micutilor inainte de culcare sau in zilele ploioase si urate, care, prin minune, las personajele sa apara in fata ochilor si sa isi deruleze neintrerupt aventurile. Ele sunt cele care ii apropie pe copii de parinti, pentru ca sunt ca niste experiente la care asista cu totii, mereu pregatiti sa infrunte personajele rele si sa triumfe alaturi de cele curajoase si vrednice.

Iata ce lume magica se iveste dintre copertile unei carti de povesti, mai ales ale uneia care poate fi gasita cu usurinta in magazinul online BabyMall. Aici, toate cartile de povesti pentru copii sunt la preturi speciale si au titluri atragatoare, atat cu personaje clasice din povestile pentru copii, cat si personaje mai noi, pe placul prichindeilor. Iata cateva dintre cartile cu povesti din oferta acestui magazin online:


  • Carti de povesti ale Editurii Pescarus, care contin istorioare cu animalute

  • Carti de povesti clasice, precum Scufita Rosie, Frumoasa si Bestia, Cenusareasa, Pinocchio, Cei trei purcelusi, Cartea Junglei, Bambi, Alba ca Zapada sau Micul Print

  • Carti de povesti cu fabule de La Fontaine

  • Carti de povesti ale Editurii Girasol, care contin cate 20 de povestioare speciale

  • Carti de povesti cu printese pentru fetitele ascultatoareToate aceste tipuri si titluri de carti de povesti pentru cei mici pot fi gasite in magazinul online BabyMall la bugete variate, in functie de carte, pentru a fi rentabile pentru orice buzunar. Cartile cu povesti de la BabyMall contin o lume magica ce trebuie dezvaluita micutilor dornici sa afle aventurile viitoarelor sale personaje preferate.