Valco Baby Carucior sport pentru gemeni SNAP 4 Brown

Cod produs: CZ942.8brown

Valco a reusit sa alature doua carucioare cu sezut lat intr-un singur produs care sa poata incapea pe orice usa de dimensiuni normale. Utilizand acelasi design si tehnologie ca si carucioarele pentru o singura persoana uimitorul carucior pentru gemeni SNAP 4 Brown cantareste cca. 9.8 kg greutate ce il pozitioneaza in topul carucioarele de gemeni. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Valco Baby Carucior sport pentru gemeni SNAP 4 Brown nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Valco Baby a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Valco Baby Carucior sport pentru gemeni SNAP 4 Brown

Valco Carucior sport pentru gemeni SNAP 4

Utilizand acelasi design si tehnologie ca si carucioarele pentru o singura persoana, uimitorul carucior pentru gemeni SNAP 4 Brown cantareste 12.6 kg, greutate ce il pozitioneaza in topul carucioarele de gemeni.
Plierea caruciorului face in mod facil, cu aceleasi caracteristici ca si versiunile single- SNAP se pliaza complet dintr-o singura miscare, utilizand sistemul unic de pliere- CleanFold. Acest lucru tine acele suprafete pe care copilul sta, departe de murdarie si uzura excesiva.
Este foarte usor de manevrat datorita greutatii reduse si foarte apreciat de catre mamici, dar si de catre tatici.
Pozitionarea scaunelelor unul langa altul ajuta la crearea unei conexiuni mai bune intre copilasi.
Valco a reusit sa alature doua carucioare cu sezut lat intr-un singur produs care sa poata incapea pe orice usa de dimensiuni normale.
Fiecare carucior beneficiaza de o inclinare individuala a spatarului. Astfel, unul dintre bebelusi poate sa doarma linistit, in timp ce altul poate sa admire privelistea din timpul plimbarii.
Capotina este extensibila pe partea din spate: ofera confort sporit pentru copii dumneavoastra, printr-un panou suplimentar ascuns in aceasta, care atunci cand este utilizat, dezvolta mai mult spatiu.
Caruciorul este echipat cu doua huse de picioare, individuale, ce protejeaza copii de vremea rea.
Ideal de la nastere. Poate sustine pana la 20 kg/ scaun.
Greutate produs (cu roti din spuma): 12.6 kg.
Dimensiuni produs: 103 x 75 x 77 cm. (h x l x L)
Dimensiuni produs pliat: 36 x 80 cm. (h x L)
Culoare: maro.
Producator: Valco.
Returnarea produsului se poate realiza in 30 de zile.

Valco Baby Carucior sport pentru gemeni SNAP 4 Brown copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Valco Baby Carucior sport pentru gemeni SNAP 4 Brown dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Valco Baby Carucior sport pentru gemeni SNAP 4 Brown nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.