Bebe isi doreste sa faca primii pasi din viata sa, iar mamicile devin tot mai ingrijorate in ceea ce priveste siguranta lor! Pentru ca bebelusii nu au echilibru, sustinerea primilor pasi se poate realiza in siguranta daca veti folosi un ham de protectie optim pentru nevoile lor! Sustinand dezvoltarea pe etape a celor mici, Babymall va ofera o gama difersificata de hamuri pentru bebe reglabile, colorate, moderne si robuste!

Hamuri pentru primii pasi din viata bebelusuluiEste important ca primi pasi din viata bebelusului sa se realizeze in siguranta, deoarece micutul trebuie sa capete incredere in propriile forte. Hamurile de protectie reprezinta in fapt pilonul care sustine realizarea primilor pasi din viata copilului, oferindu-i libertatea de miscare mult dorita! Considerand ca dupa primul an de viata bebe va incepe sa exploreze locuinta, parintii trebuie sa se asigure ca mica calatorie in jurul casei se va realiza in siguranta! In acest sens, BabyMall a pregatit o ofera variata de hamuri pentru protectia bebelusului din care dumneavoastra puteti alege modelul preferat! Printre avantajele acestor accesorii putem enumera:
  • hamul reprezinta cea mai sigura metoda pentru ca bebe sa faca primii pasi din viata sa

  • cu ajutorul hamurilor parintii pot supraveghea indeaproape toate miscarile celui mic

  • hamurile sunt disponibile in modele variate, astfel ca puteti alege pe cele multifunctionale, de sustinere printr-un chilot, etc.

  • sunt confortabile, practice si moderne

  • au preturi accesibile, astfel ca sunt perfecte pentru bugetul oricarui parinte

  • Pentru siguranta bebelusului, hamurile din oferta noastra online sunt solide, beneficieaza de sisteme de prindere performante, iar in acest sens devin accesoriile trainice pe care bebe le va folosi incepand cu primii pasi din viata sa! La Babymall veti gasi hamuri pentru bebelusi cu varste cuprinse intre 6luni-14 luni sau 1-4 ani.