Suntem constienti de faptul ca cel mai comun mijloc de transport pentru copii este masina parintilor, iar alegerea unui inaltator auto reprezinta confortul pe care mami si tati il vor oferi celui mic! Mai mult decat atat, promovam ideea sigurantei in trafic, fiind puternic constienti de riscurile pe care parintii si le asuma atunci cand calatoresc alaturi de bebelusii lor.


Dupa momentul in care se renunta la scaunul auto, prima etapa a copiilor trebuie sa inceapa cu un inaltator auto, iar magazinul nostru online dispune de o gama diversificata de echipamente pentru masina indreptate catre confortul si siguranta micutilor dumneavoastra!


Inaltatorul auto – siguranta copiilor in trafic  • Daca scaunul auto pentru bebelusi este impus de legea rutiera, inaltatorul auto suporta aceleasi norme in legislatia pe care toti soferii trebuie sa o respecte! Centura de siguranta nu este suficienta pentru protectia celor mici, tocmai de aceea inaltatoarele auto reprezinta pilonul de sustinere al sigurantei copiilor in trafic.

  • Parintilor le spunem ca nu usile blocate le protejeaza prichindeii in trafic si mai ales in cazul unui impact, ci un inaltator auto care permite pozitionarea copiilor in centuri, intr-o maniera confortabila si eficienta pentru siguranta lor. Pentru toti copiii, inaltatoarele auto reprezinta comoditatea pe tot parcursul calatoriei, iar pentru dumneavoastra aceste sisteme definesc nivelul de siguranta de care aveati nevoie pentru a beneficia de o plimbare linistita alaturi ei!

  • BabyMall este magazinul copiilor si al parintilor moderni care isi indreapta atentia catre toate nevoile si preferintele acestora. Avand in vedere acest lucru, in oferta noastra de inaltatoare pentru copii regasiti:

  • Inaltatoarele auto Graco, BabyGo, Chipolino, Disney sau multe alte branduri renumite

  • Inaltatoarele auto pentru copiii care adora desenele animate – astfel, in colectia noastra produsele sunt definite de printurile haioase care vor capta atentia celor mici

  • Inaltatoare auto versatile din punct de vedere al sistemului de prindere a centurii


Toate inaltoarele sunt ieftine, intrucat BabyMall premiaza increderea parintilor cu cel mai bun raport de calitate-pret! Orice inaltator pentru copii veti alege din online, noi va asiguram de protectia micutilor in trafic odata cu instalarea acestuia in propriul automobil!