Attipas Sneakers AS03 - Green

Cod produs: REF7374

Sunt perfect concepuţi pentru interior şi exterior.
Acest concept este valabil si pentru celelalte modele. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Attipas Sneakers AS03 - Green nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Attipas a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Attipas Sneakers AS03 - Green

Descriere:

Încălțările ATTIPAS sunt ideale pentru acasă, pentru plimbări în exterior sau la grădiniţă (de altfel este unica încălțăminte care poate fi folosită atât în interior cât și în exterior), sunt comode şi confortabile, protejează tălpile delicate ale copiilor noștri, spațiul larg din fața pantofului permite degețelelor să se mişte în voie contribuind la dezvoltarea cognitivă și comportamentală a copilului. Datorită fantelor de aerisire de pe talpă nu supraîncălzesc piciorul.
Încălțările ATTIPAS sunt cele mai indicate pentru primii paşi. Talpa din silicon poate fi atât de flexibilă încât să fie îndoită complet de către bebeluşi. Cu ajutorul tălpii din silicon subțire, bebelușii simt perfect podeaua, greutatea le este distribuită uniform pe toata suprafața tălpii, ajutând la formarea unui mers corect. Încălțările ATTIPAS nu îngrădesc deloc dezvoltarea lor naturală, le protejează tălpiţele de suprafeţele reci, dure sau alunecoase.

Nu au fost folosite materiale și adezivi periculoși sau toxici. Copilul poate sa le roadă fără probleme. Testele au confirmat non-toxicitatea materialului.

Sunt ușor de încălțat (bebelușii nu-i pot da jos), materialul textil nu sufocă pielea copilului (se încalță practic ca o șosetă, în 10 secunde).

Attipas Sneakers AS03 - Green copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Attipas Sneakers AS03 - Green dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Attipas Sneakers AS03 - Green nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.