Cel mic poate fi maestrul in arta condusului inca de la o varsta frageda, iar pasiunea sa poate fi completa prin achizitionarea unui kart modern si sigur pentru plimbarea sa! BabyMall pune pret pe activitatile celor mici petrecute in aer liber, intrucat acestea sunt cele care ii vor dezvolta abilitatile motorii ajutatoare de-a lungul vietii. De asemenea, reusim de fiecare data sa raspundem preferintelor dumneavoastra cu cele mai calitative karturi pe care le puteti achizitiona copiilor la cele mai accesibile preturi!

Cine este cel mai bun pe pista? Kartul il face campion pe cel micScopul magazinului online Babymall.ro este acela de a oferi clientilor un timp de achizitie rapid si eficient, mai ales atunci cand este vorba despre jucaria preferata a celor mici. Karturile sunt in fapt jucarii uriase, moderne, confortabile si sigure pentru distractia celor mici, mai ales daca veti alege un accesoriu cu pedale!

Special create pentru energicii copii, karturile din oferta BabyMall tin pasul cu tehnologia de ultima ora, motiv pentru care cel mic va cuceri pista de curse inca din primul moment. Chiar daca nu aveti in apropriere un loc special creat pentru karting, masinutele gasite la magazinul nostru online pot fi folosite chiar si in parcuri, in curte sau in alte locatii exterioare! In categoria disponibila pe site-ul nostru veti gasi:

  • karturi pentru copii marca Dohany

  • kart pentru copii marca Puky

  • karturi pentru copii marca Hauck

  • karturi pt. copii Kettler

  • Ideale atat pentru fetite, cat si pentru baietei, karturile cu pedale sau fara pedale se regasesc la cel mai bun raport de calitate-pret doar in magazinul copiilor – Babymall.ro! Va asteptam zilnic comenzile online pentru a va rasfata cu cele mai bune servicii!