Kinderkraft Leagan portabil Easy cu conectare la priza Blue

Cod produs: KRAFT-902blue

Leaganul portabil Easy cu conectare la priza KinderKraft , combina un ingenios, confortabil si relaxant leaganat pentru copii asigurandu-i distractie si relaxare in orice moment. Leaganul portabil Easy cu conectare la priza KinderKraft este un leagan portabil ce ofera toate caracteristicile unui leagan full-size intr-o dimensiune portabila eficienta. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Kinderkraft Leagan portabil Easy cu conectare la priza Blue nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Kinderkraft a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Kinderkraft Leagan portabil Easy cu conectare la priza Blue

Leaganul portabil Easy cu conectare la priza KinderKraft , combina un ingenios, confortabil si relaxant leaganat pentru copii asigurandu-i distractie si relaxare in orice moment. Leaganul portabil Easy cu conectare la priza KinderKraft este un leagan portabil ce ofera toate caracteristicile unui leagan full-size intr-o dimensiune portabila eficienta. Acest leagan fermecator perfect a fost conceput pentru un confort maxim al bebelusului . Bara cu jucarii ce contine doua jucarii adorabile si se indeparteaza cu usurinta, Leaganul are 2 pozitii sezut sau intins , perfect, flexibil la forma corpului. Design ce se pliaza usor pentru transport si depozitare . Perna in zona capului pentru mai mult confort . Leaganul are o varietate de functii, mai mult timp placut pentru bebelusul . Leaganul se poate folosi in 2 moduri: cu conectare la priza sau cu baterii. Are 12 melodii ,sunete din natura si efecte sonore, bara de jucarii.
Avantaje Leagan Easy:
- 12 melodii cu control de volum
- 5 viteze de leganare
- timer 8-15-30 minute
- posibilitatea de a sta inclinat de la 0+
- Bara de jucarii
- picioare de cauciuc pentru o fixare cat mai buna
- design elegant
- dimensiuni ergonomice
- Centura de prindere in 5 puncte
- Materiale de cea mai buna calitate
- Contine adaptor cu conectare la priza Necesita 4 baterii tip C, nu sunt incluse
Varsta recomandat 0+

Kinderkraft Leagan portabil Easy cu conectare la priza Blue copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Kinderkraft Leagan portabil Easy cu conectare la priza Blue dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Kinderkraft Leagan portabil Easy cu conectare la priza Blue nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.