Obiecte de decor

Asigura-te ca bebelusul tau doarme ca un ingeras in fiecare noapte! Alege o lampa de veghe pentru ca cel mic sa se simta in siguranta si sa doarma linistit, fara frica de intuneric. ...

La BabyMall, oferta de obiecte de decor ii incanta pe cei mici si pe parinti, deopotriva!Obiectele de decor de la Baby Mall sunt astfel create incat sa ii ajute pe cei mici si pe parintii lor sa petreaca cele mai confortabile momente in camera micutilor. Astfel, decoratiunile pentru camera copilulului sunt numai bune pentru a inveseli spatiul si pentru a-l face cat mai placut. Atmosfera va fi una calda, iar parintii si copiii deopotriva vor petrece cele mai frumoase clipe impreuna. Nu este o noutate pentru nimeni ca celor mici le plac lucrurile colorate, luminoase, vesele precum ei, iar la Baby Mall, orientarea catre astfel de accesorii pentru camera copilului este o modalitate a parintilor de a se asigura ca cei mici petrec cel mai frumos timp in spatiul lor. Este un lucru minunat ca micutii sa se simta bine in camerele lor, iar accesorizarea cu obiecte de decor de la Baby Mall nu va face decat sa ii ajute sa se acomodeze si sa petreaca acelasi timp placut si singuri, ca si in compania parintilor.

Camerele prichindeilor sunt vesele prin esenta lor, insa cu ajutorul obiectelor de decor, atmosfera poate fi si mai frumoasa si cald. Astfel, se poate opta pentru urmatoarele tipuri de obiecte de decor, dupa cum urmeaza:


  • Veioze si lampi de veghe – cu ele aprinse, cel mic se va simti in siguranta

  • Tapet cu personaje din desene animate – care va infrumuseta aspectul camerei

  • Saci de jucarii – ideali pentru mentinerea curateniei

  • Covorase de joaca – speciale penru delimitarea locului de aventura

  • Rame foto – numai bune pentru pastrarea vie a amintirilor

  • Kit-uri de personalizare a patuturilor – pentru a face din orice patut o poveste


Camerele prichindeilor sunt oazele lor de liniste; intr-o astfel de camera frumos decorata cu accesorii, cel mic se va simti intotdeauna in siguranta si vesel, asa cum ar trebui sa fie orice micut.