Olite & reductoare WC

Un moment important in viata bebelusului este integrarea olitei in rutina sa zilnica. Pentru ca toti cei mici sunt greu de obisnuit cu lucrurile noi, am considerat ca parintii trebuie indrumati in alegerea olitelor ideale, astfel incat micutii sa se adapteze din primul moment noului stil de viata! Cand bebe creste, Babymall este alegerea ideala pentru noile accesorii din viata sa! ...

Operatiunea olita lui bebeOperatiunea olita lui bebe este un proces pe care noii parinti trebuie sa il realizeze in cele mai bune conditii! Renuntarea la pampers si trecerea la olita reprezinta un proces inevitabil in viata bebelusilor, iar cu cat acesta se va realiza mai repede, cu atat cei mici vor avea parte de o dezvoltare intelectuala mai accelerata! Antrenamentul zilnic in folosirea olitei va fi un moment de instructie extrem de simplu si eficient daca veti alege una dintre olitele perfecte pentru bebe la preturi accesibile din oferta Babymall! Astfel, pe site-ul nostru aveti la dispozitie:
  • olite multifunctionale

  • olite 3in1 cu functionalitati multiple pentru utilizare indelungata

  • olite pentru bebe ergonomice

  • olita cu spatar pentru tot confortul bebelusului

  • olite cu capac sau olite fara capac

  • olite muzicale pentru un bebe cu adevarat fericit

  • Olita copilului este un accesoriu indispensabil in orice locuinta, iar cele pe care le regasiti in oferta Babymall sunt confortabile, calitative, moderne, usor de curatat si ofera standarde inalte de siguranta astfel incat bebe sa o foloseasca pentru o lunga perioada de timp! In colectia nostra o olita ieftina reprezinta in fapt o olita cu o inalta calitate, intrucat Babymall stie sa indeplineasca cele mai exigente preferinte ale parintilor moderni!

    De asemnea, daca bebelusii doresc sa renunte repede la olita si sa foloseasca toaleta adultilor, atunci noi va sustinem cu o gama completa de reductoare pentru wc la fel de confortabile si de moderne! Babymall are un pret accesibil pentru olitele bebelusilor, cat si pentru reductoarele wc astfel ca orice buget ati avea in magazinul nostru online veti gasi accesoriul perfect pentru igiena micutului dumneavoastra!