Hauck Pat Bebelusi Sleep'n Care Pooh Ready To Play

Cod produs: 608142

Acest patut pentru bebelusi este un pat de rezerva si un pat de voiaj intr-unul. Este perfect pentru acasa si in excursii. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Hauck Pat Bebelusi Sleep'n Care Pooh Ready To Play nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Hauck a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Hauck Pat Bebelusi Sleep'n Care Pooh Ready To Play

Acest patut pentru bebelusi este un pat de rezerva si un pat de voiaj intr-unul. Este perfect pentru acasa si in excursii.

Sleep'n Care ofera parintilor flexibilitate oriunde se afla, deoarece patutul este usor de transportat chiar si in interior, datorita rotilor. In patutul Sleep'n Care, micutul dvs este aproape de dvs., indiferent de camera in care va aflati. Puteti sa va continuati treaba in timp ce veti avea micutul langa dvs. Patutul Sleep'n Care poate fi un patut de rezerva practic in dormitor si va permite sa fiti cu ochii asupra copilului dvs., prin ferestrele mari laterale.

Exista spatiu suficient sub patut pentru a depozita jucarii sau scutece. Exista spatiu de depozitare suplimentara in ambele buzunare. Sleep'n Care are margini moi, de plus, de jur imprejur si cu o suprafata situata de 80 x 44 cm, este ideala pentru nou-nascuti.

Patutul pentru bebelusi Sleep'n Care este usor de asamblat si de pliat, si poate fi transportat in gentuta din dotare.

Salteluta Sleeper (80 x 50 cm) si cearsaful Bed Me (80 x 50 cm) sunt compatibile cu Patutul Sleep'n Care si sunt disponibile separat.

Detalii Tehnice:  • Pliabil

  • Dimensiuni asambat: 87 x 56 x 78 cm

  • Dimensiuni pliat: 22,5 x 22,5 x 75 cm

  • Dimensiuni pozitie somn: 80 x 44  cm

  • Destinat copiilor de la 0 luni la 9 kg

  • Greutate produs: 5.7 kg 

Hauck Pat Bebelusi Sleep'n Care Pooh Ready To Play copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Hauck Pat Bebelusi Sleep'n Care Pooh Ready To Play dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Hauck Pat Bebelusi Sleep'n Care Pooh Ready To Play nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.