Easy Baby Pat Sleep & Play Natur cu saltea si cearsaf

Cod produs: 700-22

Patutul Sleep & Play poate fi folosit fie ca patut, fie ca tarc pentru copii. Design-ul flexibil permite comutarea rapida intre diferitele setari. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Easy Baby Pat Sleep & Play Natur cu saltea si cearsaf nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Easy Baby a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Easy Baby Pat Sleep & Play Natur cu saltea si cearsaf

Patutul Sleep & Play poate fi folosit fie ca patut, fie ca tarc pentru copii. Design-ul flexibil permite comutarea rapida intre diferitele setari.

Livrare: cu somiera integrata, roti si 3 bare detasabile, inclusiv saltea pentru tarc si cearsaf elastic pe culoarea alba

Material: fag masiv, vopsit 

Utilizare: ca pat atasabil patului parintilor, pat de zi, tarc combinat sau complet deschis, banca de sezut

Cei care opteaza pentru patutul Sleep & Play de la Easy Baby, cumpara o solutie completa! Patutul nu asigura doar nopti linistite, dar poate actiona in functie de necesitate si ca tarc sau banca de sezut. Patutul se reconstruieste in cel mai scurt timp pentru a indeplini scopul propus. Aceasta functionalitate flexibila este posibila prin doi factori. Pe de o parte, somiera integrata este reglabila. Poate prelua orice inaltime intre 10 si 48 cm deasupra podelei. In plus, se poate indeparta o parte completa a grilajului. Astfel frumosul patut se transforma rapid in tarc deschis, pat atasabil sau banca de sezut.

Alte caracteristici convenabile sunt barele detasabile, care permit copilasului sa ia propriile decizii chiar si in patutul cu grilaj. Datorita celor 4 roti, patutul este foarte mobil si poate fi mutat usor intre diferitele camere ale locuintei. Patutul are o dimensiune interioara de 96x67cm.

Dimensiuni:

Inaltime: 99 cm

Lungime: 96 cm

Latime: 66 cm

Culoare: natur

Destinat de la nastere si pana la  o lungime al bebelusului de 96 cm

Easy Baby Pat Sleep & Play Natur cu saltea si cearsaf copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Easy Baby Pat Sleep & Play Natur cu saltea si cearsaf dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Easy Baby Pat Sleep & Play Natur cu saltea si cearsaf nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.