Mamo-Tato Patut multifunctional Torino

Cod produs: MAMO-1355
719,0 614, 00 LEI

Patul poate fi usor transformat intr-un pat junior si apoi intr-o canapea spectaculoasa , ceea ce face o piesa de mobilier de lunga durata pentru copilul dumneavoastra. citeste mai mult

Adauga in cos

Informatii aditionale despre Mamo-Tato Patut multifunctional Torino

Patutul multifunctional Torino cu un design modern, atractiv stil clasic din lemn de pin cu un finisaj retro.
Patul poate fi usor transformat intr-un pat junior si apoi intr-o canapea spectaculoasa , ceea ce face o piesa de mobilier de lunga durata pentru copilul dumneavoastra.
Patutul multifunctional Torino beneficiaza de un sertar incapator complet si trei inaltimi cu diferite pozitii. Patutul este o manifestare de eleganta in stil clasic ce aduce un aspect modern in camera.
Culorile patutului creaza o atmosfera calda, linistita .
Patutul Torino este proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde de sanatate pentru copil, vopseaua care este folosita este pe baza de apa .
- Fabricat din lemn de pin de calitate inalta
- Vopseaua care este folosita este pe baza de apa ,
- 3 pozitii reglabile pe inaltime;
- Patutul se poate transforma in pat junior.
- Patutul se poate transforma si intr-o canapea spectaculoasa ceea ce face o piesa de mobilier de lunga durata pentru copilul dumneavoastra.
- Setar mare pentru depozitoarea lucurilor.
- Partea de jos a patului de copil este realizat din trepte plate,
- Se poate monta usor
- Este stabil si sigur,
- Gratarul de sustinere este foarte rezistent
- Design clasic.

Dimensiuni: 120x60 cm

Brandul MAMO-TATO conceput in Italia a fost distins cu prestigiosul premiu Laur Klienta 2011 si Laur Klienta 2012 la categoria "Articole de pat pentru copii."
Clientii apreciaza calitatea inalta a produselor MAMO-TATO, functionalitatea si usurinta in utilizare lor.

Mamo-Tato Patut multifunctional Torino copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Mamo-Tato Patut multifunctional Torino dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Mamo-Tato Patut multifunctional Torino nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.