Patuturi in forma de masina

Patuturile pentru copii sunt locurile speciale in care bebelusii isi petrec primele momente din viata. Acestea trebuie sa fie confortabile si cat mai colorate si vesele, pentru ca fiecare moment pe il petrec dormind sau jucandu-se in el sa fie unice. Patuturile in forma de masina sunt perfecte pentru toti baieteii care se pot obisnui de pe acum cu forma masinii pe care o vor conduce cand vor fi barbati. ...

Patuturi in forma de masina pentru micutii viitori soferi de curseOrice baietel va fi pasionat de automobile, inca de mic, de cand va avea diverse masinute de jucarie pentru distractia zilnica sau va conduce o masinuta pentru copilasi, cumparata de parinti pentru ca plimbarile din parc sa fie pline de aventura pentru micul jucaus. O alta modalitate de a le asigura celor mici un atasament pentru masinile pe care le vor conduce cand vor fi mari este sa le achizitioneze un patut in forma de masina, prin care sa le ofere atat un loc confortabil de dormit micutilor, cat si o forma jucausa pe care acestia sa o adore.

Magazinul online BabyMall are pentru clientii sai diverse tipuri de patuturi in forma de masina, diverse ca modele, dimensiuni si cromatica, pentru ca prichindelul sa isi aleaga singurel patutul sau ca parintii sa ii ofere bebelusului un patut de bebe cu o culoare si un model care sa il defineasca.

Patuturile de bebe in forma de masina de la BabyMall sunt de mai multe tipuri, in functie de mai multi parametri, speciale pentru parintii care vor ca locul in care micutii vor dormi sa fie cu adevarat personalizat. Iata principalele tipuri de patuturi in forma de masina disponibilie in oferta magazinului online BabyMall:  • Patuturi in forma de masina de curse, de obicei cu modele imprumutate din celebra serie Cars, dar si in forma de masini care apartin de marci foarte cunoscute

  • Patuturi in forma de masina de pompieri

  • Patuturi in forma de locomotiva

  • Patuturi in forma de tractor

  • Patuturi in forma de autobuz

  • Oferta magazinului BabyMall le propune tuturor parintilor o oferta avantajoasa prin care acestia le pot face viata mai colorata prichindeilor de acasa. Beneficiind de reducerile la patuturi de copii in forma de masina si de preturile ieftine din toata gama de produse cu modele diversificate, parintii vor avea sansa sa faca o investitie speciala pentru micutul lor.