Premergatoare

Comanda acum un carucior la BabyMall si primesti 5% reducere la urmatoarele comenzi pana la sfarsitul anului !

De la 6 luni bebelusul tau este un mic explorator. Cauta sa cunoasca si sa testeze tot ce-I sta in cale, dornic sa afle si sa descopere cat mai multe lucruri. Premergatorul vine in intampinarea acestor curiozitati ale bebelusul crescandu-i mobilitatea si dexteritatea de a merge singur.

Este recomandat sa achizitionati un premergator copii reglabil pe inaltime. In ceea ce priveste complexitatea luiā€¦parerile sunt ...
impartite. Unii parinti prefera sa fie cat mai bine dotat cu jocuri si jucarii, alti parinti prefera un premergator simplu, unicul lor interes fiind ca micutul, posesor de premergator, sa fie interesat doar de felul in care se foloseste si de ceea ce face el, nu de accesoriile sau functiile premergatorului, pt a nu distrage copilul de la ceea ce ar trebui sa invete: sa mearga si sa-si capete independenta.

Odata deprinsa tehnica miscarii bebelusul trebuie supravegheat in permanenta pt a nu ajunge in locuri altadata inaccesibile: sursa de foc, de apa, pt a nu darama lucruri care ar putea sa-l accidenteze, pt a nu ajunge la cabluri sau pt a nu baga obiecte mici sau periculoase in gura.

Delimitati spatiul in care se poate plimba copilul cu premergatorul. Blocati accesul la scari, inchideti anumite usi, asigurati-va ca nu exista nici un pericol de a se lovi cu capul de mese, de mobila, etc.

O alta alternativa sunt premergatoarele fixe in care micutii se pot invarti sau sari, pot sa se legene sau sa se joace. Sunt foarte bune pentru perioade scurte de timp in care un parinte vrea sa-si tina bebelusul ocupat si in siguranta.

Pt a face cea mai buna alegere va invitam sa analizati oferta noastra pt premergator bebe!