Arti Premergator Music 19D Verde

Cod produs: arti_B16_24verde

Premergatorul este fabricat din materiale de buna calitate si dispune de toate certificatele necesare pentru a oferi siguranta copilul dvs. Premergatoarele ARTI sunt dotate cu un scaun reglabil pe inaltime. Astfel, veti putea ridica scaunul pe masura ce copilul dvs va creste. Este echipat cu dispozitiv muzical, luminite si elemente care se misca pe consola. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Arti Premergator Music 19D Verde nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Arti a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Arti Premergator Music 19D Verde

Premergatorul este fabricat din materiale de buna calitate si dispune de toate certificatele necesare pentru a oferi siguranta copilul dvs. Premergatoarele ARTI sunt dotate cu un scaun reglabil pe inaltime. Astfel, veti putea ridica scaunul pe masura ce copilul dvs va creste. Este echipat cu dispozitiv muzical, luminite si elemente care se misca pe consola.

Caracteristici:

  • recomandat copiilor cu greutate pana la 12 Kg
  • rotile din fata pivotante
  • inaltime reglabila a scaunului
  • butoane pe consola pentru melodii
  • elemente miscatoare pe consola
  • la baza e dotat cu protectie de silicon pentru a preveni caderea pe scari sau coliziunea cu diverse obiecte

Arti Premergator Music 19D Verde copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Arti Premergator Music 19D Verde dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Arti Premergator Music 19D Verde nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.