Mamo-Tato Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca

Cod produs: MAMO-159

Saltea antialergenica din Cocos-Spuma-Hrisca Stratul superior al saltelei este cunoscut pentru proprietatile sale de sanatate de hrisca. Hrisca trateaza si previne bolile ale coloanei vertebrale cervicale, toracice si lombare a coloanei vertebrale. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Mamo-Tato Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Mamo-Tato a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre Mamo-Tato Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca

Saltea antialergenica din Cocos-Spuma-Hrisca Stratul superior al saltelei este cunoscut pentru proprietatile sale de sanatate de hrisca. Hrisca trateaza si previne bolile ale coloanei vertebrale cervicale, toracice si lombare a coloanei vertebrale. Ea are proprietati anti-stres neutralizeaza radiatiile nocive si pe cai navigabile in viata. Ea are proprietati excelente termice, nu se incalzeste de la caldura naturala produsa de organism si astfel minimizeaza transpiratia. Stratul de mijloc este un nivel ridicat de calitate spuma poliuretanica, care ofera o potrivire foarte buna a celor 2 straturi. Stratul de baza ca stratul superior este fabricat din materiale naturale, care in acest caz este fibra de Nuca de Cocos. Nuca de cocos si hrisca inhiba cresterea de acarieni din praful din casa, si este o caracteristica foarte buna, pentru a preveni supraincalzirea i transpiratia corpului. Salteaua este echipata cu o husa de inalta calitate hipoalergenic cu un fermoar care permite eliminarea pentru a facilita curatarea.
Dimensiuni : 140/70/9 cm Brandul MAMO-TATO conceput in Italia a fost distins cu prestigiosul premiu Laur Klienta 2011 si Laur Klienta 2012 la categoria "Articole de pat pentru copii." Clientii apreciaza calitatea inalta a produselor MAMO-TATO, functionalitatea si usurinta in utilizare lor.

Mamo-Tato Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Mamo-Tato Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Mamo-Tato Saltea antialergenica 70 x 140 cm din Cocos-Spuma-Hrisca nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.