Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg

Cod produs: KRAFT-959

Scaunul de masina KinderKraft SAFETY-FIX este conceput pentru copii cu greutatea de la 9 kg la 36 kg (grupa de greutate I, II, III), de 12 ani. Scaunul de masina SAFETY-FIX a fost supus unor studii tehnice detaliate si a obtinut certificatul de siguranta ECE R 44/04, in vigoare Uniunea Europeana. citeste mai mult

ATENTIE

Produsul Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul Kinderkraft a incetat sa mai produca acest model

Alege culoarea

Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg Beige
Culoare: BEIGE Cod: KRAFT-959beige  

Informatii aditionale despre Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg

Scaunul de masina KinderKraft SAFETY-FIX este conceput pentru copii cu greutatea de la 9 kg la 36 kg (grupa de greutate I, II, III), de 12 ani. Scaunul de masina SAFETY-FIX a fost supus unor studii tehnice detaliate si a obtinut certificatul de siguranta ECE R 44/04, in vigoare Uniunea Europeana.

Caracteristici:
• Testat si aprobat in conformitate cu standardele de siguranta ECE R 44/04 • Are 3 puncte de ancorare Isofix , Tehnologie (Top Tether) care foloseste un al treilea punct de ancorare pentru mai multa siguranta.
• Constructie unica a ghidului centurii ce previne alunecarea.
• printr-o simpla ridicare a sistemului de ajustarea inaltimii tetierei automat cresc si centurile de siguranta cu prindere in 5 puncte, in conformitate cu cresterea copilului.
• Design universal pentru a satisface nevoile diferite ale clientilor - material respirabil i rezistent - mai multe pozitii rabatabile, care pot fi modificate doar rotind rotita din fata - Reductor din material moale delicat la atingere , garantand o pozitie ideala a coloanei vertebrale - Protectie laterala pentru cap, gat si umerii copilului. -Tesaturi si materiale premium, anti-transpiratie - Husa detasabila si lavabila Instalare simpla in masina datorita marcajele de culoare de pe scaun si instructiuni precise cu ilustratii. Punem siguranta pe primul - suport certificat KinderKraft ECE R44 / 04 universal, astfel incat scaunul este recunoscut in toate Tarile din Uniunea Europeana

Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul Kinderkraft Scaun auto SAFETY-FIX 9-36kg nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.