IPS Termometru banda frunte

Cod produs: IPS tbf

Termometru frunte cu cristale lichide citeste mai mult

ATENTIE

Produsul IPS Termometru banda frunte nu mai este disponibil la babymall.ro

Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul IPS a incetat sa mai produca acest model

Informatii aditionale despre IPS Termometru banda frunte

Termometru frunte cu cristale lichide

- Instrucțiuni de utilizare

Se pune termometrul pe fruntea uscată, ținându-l de ambele capete (FIG.1). Așteptați 15 secunde până când culorile se stabilizeaza. Citiți temperatura în timp ce termometrul este pe frunte (FIG.2). Ultimul număr care își schimbă culoarea indică temperatura (FIG.3). În cazul în care două numere sunt clar vizibile simultan, temperatura se află între cele două citiri (FIG.4). În cazul în care toate numerele sunt negre, temperatura este prea scăzută; daca ajung albastre, temperatura este prea mare.

Termometrul trebuie utilizat la temperatura camerei, sub supravegherea unui adult.

Curățați partea care vine în contact cu pielea cu apă caldă cu săpun, fără cufundarea lui, sau cu soluții dezinfectante de piele fără alcool. Nu se expune la lumina soarelui. A se păstra departe de surse de căldură, alcool și solvenți. Pentru uz extern.

FABRICAT IN ITALIA

IPS Termometru banda frunte copii

BabyMall are cel mai accesibil pret pentru produsul IPS Termometru banda frunte dar si la alte multe produse pentru copii! Comanda Online carucioare, scaune auto sau patuturi de la BabyMall si ai 5% reducere la urmatoarele comenzi!

Momentan produsul IPS Termometru banda frunte nu are nici un comentariu din partea utilizatorilor. Logheaza-te si apoi adauga un comentariu.