Plimbarea zilnica a copilului in aer liber este indicata pentru dezvoltarea armonioasa a acestuia, insa ea devine cruciala daca este completata de echipamentele de sport care il pun pe cel mic in miscare! Tricicleta reprezinta orele de sport pe care toti cei mici le vor realiza in aer liber, iar BabyMall le sustine activitatea cu ajutorul unei colectii variate, in zeci de modele, design-uri si culori!

Oferta Babymall pentru tricicletele folosite de toti cei miciMiscarea fizica din casa poate fi de acum inlocuita cu miscarea din aer liber! BabyMall sustine cresterea si dezvoltarea armoniasa a bebelusilor prin activitatile sportive realizate cu ajutorul tricicletelor moderne. Cu bebe la plimbare pe o tricicleta, parintii vor avea ocazia sa se bucure de cateva ore de relaxare, intrucat aceasta jucarie este creata pentru a oferi confort, siguranta si protectie micutului. De asemenea, aceleasi caracteristici sunt detinute de toate accesoriile pentru plimbare din oferta noastra online, intrucat BabyMall furnizeaza doar produse certificate!

In oferta noastra online puteti achizitiona toate accesoriile necesare pentru plimbarea copiilor:

  • Triciclete pt. copii de 1 ani

  • Triciclete pentru bebelusi de 2 ani

  • Triciclete moderne pentru copii care au 3 ani

  • Triciclete pentru 4 ani in modele variate

  • Conceptul pe care il transmitem parintilor cu ajutorul colectiei de triciclete este “Sanatate prin miscare”, iar pentru ca el sa fie integrat in viata tuturor copiilor, oferim cele mai bune preturi pentru toate modelele regasite in categoria Triciclete! Comandati online tricicleta preferata a bebelusilor, iar noi va vom premia cu cel mai bun raport de calitate-pret!